reede, 16. veebruar 2007

Strandbergi geniaalne vastus

Keegi imestleb Anastasia-listis Stranbergi vastust küsimusele, mis juhtub siis, kui KA "roheliste" riigikogusaadikud ja erakonna Juhatus lähevad hulluks? (noh - nagu see kõigi teistega "on juhtunud"). Strandbergi vastus old a la : "Kui nood lähevadki hulluks, siis ikkagi ei lähe - loodetavasti - hulluks nood 1400 erakonna lihtliiget, kelle käes on tegelik võim..."

Jah - EER on tänases Eesti "poliitikas" ainus, kus "võim antud rahvale". See valmistaks suursponsoritele muidugist ületamatuid raskusi operatiivse "tagatoa" kujundamisel - kui nood 1400 just püsti oinad pole.

Ja mis siis veel juhtub, kui eeskuju nakkab (nagu juba on nakanud keskkonnakaitse vallas)? Minu kaastunne kõigile tublidele-hakkajatele tagatoalistele, kellele tänu tänane Est Onia on just sellne, nagu tahtsime.

Aga Juhanil, meie rahva eelmisel suurlootusel, on oma bloggi. Muus jääb ta muidugist Marekist kaugele maha. Umbes nagu meteoor Kuust (kui nüüd Päike Messiale reserveerida).

1 kommentaar:

Toivo Ellakvere ütles ...

Siin on loomulikult oht, et igasugune vastureaktsioon saab toimuda ainult ajanihkega (lag), mis tähendab et olulised kahjustused on juba toimunud või toimumas kui asi tehtud. või siis et reaktsioon on sellesama ajanihke tõttu suurem kui asi väärt.

aga tõesti, võib eeldada et 1000 inimest korraga "hulluks" ei lähe. :)